Banketbakkerij de Vlaam

Ontdek het voordeel
van online bestellen:

checkVoor 23.59 uur besteld,
morgen in huis

checkBezorgen in Gouda,
Waddinxveen, Boskoop e.o.

checkAfhalen in één van
onze zes winkels

checkVeilig betalen met iDEAL

webshop

De Vlaam deelt brood uit!

Zaterdag jl. deelden wij verschillende Monnikenbroodsoorten en volkorenbrood uit. Bezoekers aan onze winkels kregen een pakje met 2 sneetjes brood mee naar huis, om te proeven hoe lekker gezond brood kan zijn.

Volkorenbrood op basis van volkorenmeel is altijd een gezonde keuze. Naast ons volkorenbrood hebben wij ook een complete lijn Monnikenbrood, gezond en vezelrijk brood. Monnikenbrood behoort al jaren tot ons uitgebreide broodassortiment en komt in vele soorten en varianten: donkerbruin, lichtbruin of (vezel)wit, basis of gedecoreerd met pitten of zaden. Voor iedere smaak is er wel een Monnikenbrood naar wens!

Onze uitdeelactie is ontzettend leuk ontvangen door klanten en passanten. Wilt u ons brood ook proeven? Elke dag bieden we u een ruim broodassortiment en Monnikenbroodbrood bakken we meerdere malen per dag af in onze winkels, zodat u elke dag kunt genieten van ons brood. Monnikenbrood is ook zeer geschikt is om in te vriezen, leg dus gerust een voorraadje aan! Want zelfs na het ontdooien heeft het brood nog een krokant korstje.

Bestel volkorenbrood of Monnikenbrood online via de webshop >>