slide december actie

Ontdek het voordeel
van online bestellen:

checkVoor 23.59 uur besteld,
morgen in huis

checkBezorgen in Gouda,
Waddinxveen, Boskoop e.o.

checkAfhalen in één van
onze zes winkels

checkVeilig betalen met iDEAL

webshop

Kerstcollectie 2017

Iedereen heeft zijn eigen traditie tijdens de Kerstdagen. Ga je voor een klassieker of probeer je graag iets nieuws uit? De keuze is aan jou!

Tradities

Tradities zijn vertrouwd en brengen een bepaalde zekerheid met zich mee. Bij tradities tijdens de feestdagen hoort lekker eten en daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons kies je voor vertrouwde smaken, zoals je al jaren gewend bent. Smaken die je meenemen naar je verleden. Vertrouwd. Daarnaast zijn we altijd bezig met vernieuwing en zoeken we verrassende smaken. Ga tijdens de kerstdagen het avontuur aan en kies voor de nieuwe verrassende kerstproducten van De Vlaam. Smaakverrassing gegarandeerd!

Nieuwe smaken

Onze banketbakkers zoeken elk jaar opnieuw een balans tussen vertrouwde klassiekers en nieuwe taarten en gebak. Zo heeft u altijd iets te kiezen! Deze kerst maken we onder andere taart met dulce de leche vullingdulce de leche vulling. Nieuw zijn ook de witte chocoladetruffels met fluweelrode red velvet vulling. En wat te denken van die vrolijke kerstgebakjes voor bij de koffie?

Bestellen

Online kerstbestellingen kunt u plaatsen tot 22 december 2017 23.59 uur, voor bezorgen in de regio of afhalen op zaterdag 23 december 2017. Op zondag zijn onze winkels gesloten.
Let op, ijstaarten en chipolatapuddingen op schaal kunt u bestellen tot uiterlijk 21 december 13.00 uur.

Inspiratie en advies

Laat u inspireren door al het lekkers in de kerstcollectie 2017. Op onze website tonen wij een deel van het kerstassortiment. Bezoek een van onze winkels voor nog meer keuze. Onze collega's helpen u daar graag met tips en advies.