Banketbakkerij de Vlaam

Ontdek het voordeel
van online bestellen:

checkVoor 23.59 uur besteld,
morgen in huis

checkBezorgen in Gouda,
Waddinxveen, Boskoop e.o.

checkAfhalen in één van
onze zes winkels

checkVeilig betalen met iDEAL

webshop

Mmm, december!

Sinterklaas vindt onze boterletter om te smullen. En u? Wilt u uw klanten en medewerkers rond Sinterklaas verrassen met een ambachtelijke en smaakvolle traktatie? Kiest u dan voor kwaliteit?

Boterletters op vlaambachtelijke wijze bereid met zuivere amandelspijs en 100% roomboter. Heeft u al geproefd hoe lekker dat is?

Wij gebruiken pure ingredienten, eigen recepturen en gebakken op de dag van levering, vers uit onze eigen bakkerij in Waddinxveen. Als u voor 3 november a.s. bestelt, plaatsen wij gratis uw bedrijfslogo op elke boterletter, amandelstaaf, kerstkrans of kerststol. Bestellen kan via onze webshop of bel rechtstreeks met de banketbakkerij: 0182-639987.

Heeft u speciale wensen ten aanzien van een van onze banketproducten of heeft u zelf een goed idee? Bespreek met ons de mogelijkheden. Boterletters maken we van A tot Z en in sommige gevallen zelfs in de vorm van uw logo.
Wij denken ook graag met u mee over het vervoer en de houdbaarheid van het cadeau. Bovendien zijn onze producten op maat te maken en te voorzien van uw bedrijfslogo.

Bestel uw traktatie voor december direct in onze webshop