slide december actie

Ontdek het voordeel
van online bestellen:

checkVoor 23.59 uur besteld,
morgen in huis

checkBezorgen in Gouda,
Waddinxveen, Boskoop e.o.

checkAfhalen in één van
onze zes winkels

checkVeilig betalen met iDEAL

webshop

Kies voor kwaliteit

Verrast u uw klanten en medewerkers in december met een smaakvolle traktatie? Kiest u dan voor kwaliteit?
Voor onze boterletter, kerstkrans en kerststol gebruiken wij pure ingrediënten en eigen recepturen. Wij bakken op de dag van levering. Verser kan niet, direct uit onze eigen banketbakkerij in Waddinxveen.

Gratis bedrijfslogo op uw boterletter, kerststol of kerstkrans

Bestel op tijd uw boterletters of kersttraktaties en wij plaatsen uw logo gratis op elk product. Wegens succes is deze actie verlengd tot maandag 20 november 2017. Na deze datum rekenen wij per logo 0,50 cent per product. Dit kan bij bestellingen van 10 producten of meer.

Actueel aanbod relatiegeschenken voor de decembermaand

Bekijk onderstaand het actuele aanbod relatiegeschenken. Om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te ontvangen, neem dan contact op met Jan Anker, eigenaar van Banketbakkerij de Vlaam, via telefoonnummer 0182-63 99 87 of via ons contactformulier.

Producten op maat

Boterletters maken we van A tot Z en in sommige gevallen zelfs in de vorm van uw logo. Of wilt u uw logo liever in chocolade? Een bijzonder cadeau van speculaas? Geen vraag is ons te gek. Onze banketbakkers denken graag met u mee over de mogelijkheden van een traktatie op maat, inclusief vervoer en houdbaarheid. Bespreek met ons de mogelijkheden.

Ervaringen

Elk jaar in oktober verrassen wij bedrijven in de buurt met amandelstaaf of boterletter. Onze banketbakkers zijn trots op de vele complimenten die we dan terugkrijgen. Hier een greep uit de reacties: "Smaakt naar meer!", "Heerlijk opgepeuzeld", "Helemaal goed", "Goed vol van smaak"

Heerlijk & Heerlijk

Om de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze producten te waarborgen is Banketbakkerij de Vlaam lid van Heerlijk & Heerlijk. Dit exclusieve gezelschap van betere banketbakkers bestaat uit circa honderd banketbakkerijen in Nederland.


U kunt bij ons het allerlekkerste kerstpakket laten samenstellen gevuld met producten uit eigen banketbakkerij. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf en budget te bespreken.

Voorbeeldpakket:
Luxe doos met middelgrote stol, kerststaaf en kerstchocolaatjes

De Vlaam komt regelmatig over de vloer bij bedrijven en instellingen. Wij leveren heerlijke producten voor een betaalbare prijs bij feestelijke gelegenheden. Ook voor relatiegeschenken bent u bij De Vlaam aan het juiste adres. Maak indruk op uw klanten of personeel met een heerlijke attentie op het juiste moment. Heeft u speciale wensen? Wij denken met u mee over het vervoer en de houdbaarheid van het cadeau. Bovendien zijn onze producten op maat te maken en te voorzien van uw bedrijfslogo. Om de mogelijkheden te bespreken, neem direct contact op met Jan Anker, eigenaar van Banketbakkerij de Vlaam, via telefoonnummer 0182 639987.

Traditionele krans met een korst van echte roomboter, gevuld met zuivere amandelspijs en versierd met meegebakken amandelspijs.

Wilt u deze kerstkrans cadeau geven? Onze banketbakkers bakken de kransen continue op de dagen voor kerst, zodat uw relatiegeschenk zo vers mogelijk aankomt bij uw klanten of medewerkers. Bestel voor 3 november a.s. en wij voorzien de kranzen gratis van uw bedrijfslogo. (Daarna 0,50 per logo per product). Levering in overleg.

Traditionele krans met een korst van echte roomboter, gevuld met zuivere amandelspijs en feestelijk versierd met bigarreaux en amandelen.

Wilt u deze kerstkransen cadeau geven aan uw klanten of medewerkers? Onze banketbakkers bakken de kransen continue op de dagen voor kerst, zodat uw relatiegeschenk zo vers mogelijk aankomt bij uw klanten of medewerkers. De kerstkrans wordt geleverd in een luxe geschenkdoos.
Bestel voor 3 november a.s. en wij voorzien de kerstkransen gratis van uw bedrijfslogo. (Daarna 0,50 per logo per product.) Levering in overleg.

Kerststaaf

€ 5,95

Kerststaaf met een korst van echte roomboter, gevuld met zuivere amandelspijs en feestelijk versierd met meegebakken amandelspijs en poedersuiker. Bereid volgens authentiek recept.

Wilt u een kerststaaf cadeau geven? Onze banketbakkers bakken de staven continue op de dagen voor kerst, zodat uw relatiegeschenk zo vers mogelijk aankomt bij uw klanten of medewerkers.
Bestel voor 3 november a.s. en wij voorzien de staven gratis van uw bedrijfslogo. (Daarna 0,50 per logo per product.) Levering in overleg.

Kerststol

€ 11,50

Voor onze kerststollen gebruiken we de beste ingrediënten en dat proeft u! Roomboter, zuivere amandelspijs, noten en vruchten. Elk plakje is een gebakje!

Wilt u dit kerstbrood cadeau geven? Onze banketbakkers bakken de stollen continue op de dagen voor kerst, zodat uw relatiegeschenk zo vers mogelijk aankomt bij uw klanten of medewerkers.
De stol wordt geleverd in een luxe geschenkdoos. De stol kunnen we op verzoek ook versieren met uw bedrijfsnaam of logo. Bestel voor 3 november a.s. en u ontvangt uw logo gratis op elke stol (daarna 0,50 per logo). Levering in overleg.

Voor onze kerststollen gebruiken we de beste ingrediënten en dat proeft u! Roomboter, zuivere amandelspijs, noten en vruchten. Elk plakje is een gebakje!

Wilt u dit kerstbrood cadeau geven? Onze banketbakkers bakken de stollen continue op de dagen voor kerst, zodat uw relatiegeschenk zo vers mogelijk aankomt bij uw klanten of medewerkers.
De stol wordt geleverd in een luxe geschenkdoos. De stol kunnen we op verzoek ook versieren met uw bedrijfsnaam of logo. Kies hiervoor onze middelmaat (ca. 650 gram) of grote stol (ca. 900 gram). Bestel voor 3 november a.s. en u ontvangt uw logo gratis op elke stol (daarna 0,50 per logo). Levering in overleg.

Onze oliebollen zijn écht lekker en rijk gevuld met krenten, rozijnen en stukjes appel. Onze bakkers bakken ze altijd vers voor u! Doos 10 stuks.

Petit Fours

€ 1,75

Onze petit fours noemen we ook wel logo gebak of receptiegebak. Een fijn gebakje van zachte cake, Zwitserse room en marsepein. Deze petit fours kunnen onze banketbakkers voorzien van uw logo.

Minimale bestelling 10 stuks. Bedrijfslogo meerprijs 0,25.

Tip: Presenteer de petit fours direct vanuit de koeling.

Relatiegeschenken