Banketbakkerij de Vlaam

Ontdek het voordeel
van online bestellen:

checkVoor 23.59 uur besteld,
morgen in huis

checkBezorgen in Gouda,
Waddinxveen, Boskoop e.o.

checkAfhalen in één van
onze zes winkels

checkVeilig betalen met iDEAL

webshop

Mmm, december!

Sinterklaas vindt onze boterletter om te smullen. En u? Wilt u uw klanten en medewerkers rond Sinterklaas verrassen met een ambachtelijke en smaakvolle traktatie? Kiest u dan voor kwaliteit?

Boterletters op vlaambachtelijke wijze bereid met zuivere amandelspijs en 100% roomboter. Heeft u al geproefd hoe lekker dat is? Wij gebruiken van pure ingredienten, eigen recepturen en bakken op de dag van levering, vers uit onze eigen bakkerij in Waddinxveen. Als u voor 3 november a.s. bestelt, plaatsen wij gratis uw bedrijfslogo op elke boterletter, amandelstaaf, kerstkrans of stol. Daarna 50 cent per logo per product.

Producten op maat

Heeft u speciale wensen ten aanzien van een van onze banketproducten of heeft u zelf een goed idee? Bespreek met ons de mogelijkheden. Boterletters maken we van A tot Z en in sommige gevallen zelfs in de vorm van uw logo.
Wij denken ook graag met u mee over het vervoer en de houdbaarheid van het cadeau. Bovendien zijn onze producten op maat te maken en te voorzien van uw bedrijfslogo. Bekijk onderstaand het actuele aanbod relatiegeschenken. Om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te ontvangen, neem dan contact op met Jan Anker, eigenaar van Banketbakkerij de Vlaam, via telefoonnummer 0182-63 99 87 of via ons contactformulier.

Heerlijk & Heerlijk

Om de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze producten te waarborgen is Banketbakkerij de Vlaam lid van Heerlijk & Heerlijk. Dit exclusieve gezelschap van betere banketbakkers bestaat uit circa honderd banketbakkerijen in Nederland.

De enige echte roomboter amandelstaaf. Zo lekker proeft u ze zelden!

Wilt u deze banketstaaf cadeau geven? Bestel voor 3 november a.s. en wij voorzien de staven gratis van uw bedrijfslogo. (Daarna 0,50 per logo per product). Levering in overleg.

Mmmmm... een overheerlijke letter van banket! Gemaakt met roomboter en zuivere amandelspijs.

Wilt u deze heerlijke boterletters cadeau geven? Wij bakken elke letter naar keuze. En wij bakken de banketletters op de dag van levering, verser kan niet. Bestel voor 3 november a.s. en wij voorzien de letters gratis van uw bedrijfslogo of naam. (Daarna 0,50 per logo per product.) Levering in overleg.

Op zoek naar een leuk geschenk voor uw klanten of medewerkers voor Sinterklaas? U kunt bij ons een pakket voor elk budget samen laten stellen met verschillende sinterklaasproducten uit eigen banketbakkerij. Laat dat heerlijk avondje maar komen!

Wij maken elk jaar Sinterklaaspakketten op maat voor verschillende bedrijven. De prijs, levering en manier van verpakken gaan in overleg. Een chocoladeletter of amandelstaaf in het pakket kan eventueel voorzien worden van uw bedrijfslogo.

Bijvoorbeeld een leuk ingepakt Sinterklaaspakket t.w.v. 19,95 met:

  • Amandelstaaf
  • Speculaasjes
  • Marsepein winterkost
  • Zakje pepernoten

 

De Vlaam komt regelmatig over de vloer bij bedrijven en instellingen. Wij leveren heerlijke producten voor een betaalbare prijs bij feestelijke gelegenheden. Ook voor relatiegeschenken bent u bij De Vlaam aan het juiste adres. Maak indruk op uw klanten of personeel met een heerlijke attentie op het juiste moment. Heeft u speciale wensen? Wij denken met u mee over het vervoer en de houdbaarheid van het cadeau. Bovendien zijn onze producten op maat te maken en te voorzien van uw bedrijfslogo. Om de mogelijkheden te bespreken, neem direct contact op met Jan Anker, eigenaar van Banketbakkerij de Vlaam, via telefoonnummer 0182 639987.

Speculaasstaaf volgens eigen recept gevuld met zuivere amandelspijs. Dat smaakt naar meer!

Wilt u deze heerlijke speculaasstaaf als relatiegeschenk cadeau geven aan klanten of medewerkers? Bestel voor 3 november a.s. en wij plaatsen uw logo gratis op elk product (Daarna 0,50 per logo per product).

Traditionele krans met een korst van echte roomboter, gevuld met zuivere amandelspijs en versierd met meegebakken amandelspijs.

Wilt u deze kerstkrans cadeau geven? Onze banketbakkers bakken de kransen continue op de dagen voor kerst, zodat uw relatiegeschenk zo vers mogelijk aankomt bij uw klanten of medewerkers. Bestel voor 3 november a.s. en wij voorzien de kranzen gratis van uw bedrijfslogo. (Daarna 0,50 per logo per product). Levering in overleg.

Traditionele krans met een korst van echte roomboter, gevuld met zuivere amandelspijs en feestelijk versierd met bigarreaux en amandelen.

Wilt u deze kerstkransen cadeau geven aan uw klanten of medewerkers? Onze banketbakkers bakken de kransen continue op de dagen voor kerst, zodat uw relatiegeschenk zo vers mogelijk aankomt bij uw klanten of medewerkers. De kerstkrans wordt geleverd in een luxe geschenkdoos.
Bestel voor 3 november a.s. en wij voorzien de kerstkransen gratis van uw bedrijfslogo. (Daarna 0,50 per logo per product.) Levering in overleg.

Kerststaaf

€ 5,95

Kerststaaf met een korst van echte roomboter, gevuld met zuivere amandelspijs en feestelijk versierd met meegebakken amandelspijs en poedersuiker. Bereid volgens authentiek recept.

Wilt u een kerststaaf cadeau geven? Onze banketbakkers bakken de staven continue op de dagen voor kerst, zodat uw relatiegeschenk zo vers mogelijk aankomt bij uw klanten of medewerkers.
Bestel voor 3 november a.s. en wij voorzien de staven gratis van uw bedrijfslogo. (Daarna 0,50 per logo per product.) Levering in overleg.

Kerststol

€ 11,50

Voor onze kerststollen gebruiken we de beste ingrediënten en dat proeft u! Roomboter, zuivere amandelspijs, noten en vruchten. Elk plakje is een gebakje!

Wilt u dit kerstbrood cadeau geven? Onze banketbakkers bakken de stollen continue op de dagen voor kerst, zodat uw relatiegeschenk zo vers mogelijk aankomt bij uw klanten of medewerkers.
De stol wordt geleverd in een luxe geschenkdoos. De stol kunnen we op verzoek ook versieren met uw bedrijfsnaam of logo. Bestel voor 3 november a.s. en u ontvangt uw logo gratis op elke stol (daarna 0,50 per logo). Levering in overleg.

Voor onze kerststollen gebruiken we de beste ingrediënten en dat proeft u! Roomboter, zuivere amandelspijs, noten en vruchten. Elk plakje is een gebakje!

Wilt u dit kerstbrood cadeau geven? Onze banketbakkers bakken de stollen continue op de dagen voor kerst, zodat uw relatiegeschenk zo vers mogelijk aankomt bij uw klanten of medewerkers.
De stol wordt geleverd in een luxe geschenkdoos. De stol kunnen we op verzoek ook versieren met uw bedrijfsnaam of logo. Kies hiervoor onze middelmaat (ca. 650 gram) of grote stol (ca. 900 gram). Bestel voor 3 november a.s. en u ontvangt uw logo gratis op elke stol (daarna 0,50 per logo). Levering in overleg.

Mmmm.... een hartige saucijzenletter uit eigen banketbakkerij, met een vulling van gekruid gehakt. Geen zoetekauw? Liever een high wine dan een high tea? Denk dan aan onze hartige banketproducten. Met liefde én smaak gebakken. Zoals deze overheerlijke saucijzenletter met een korst van roomboter bladerdeeg en gevuld met gekruid gehakt naar eigen recept.

Wilt u deze hartige saucijzenletter cadeau geven? Onze banketbakkers bakken de letters continue op de dagen voor Sinterklaas, zodat uw relatiegeschenk zo vers mogelijk aankomt bij uw klanten of medewerkers. De letter wordt geleverd in een luxe geschenkdoos. We kunnen de saucijzenletter op verzoek ook versieren met uw bedrijfsnaam of logo. Bestel voor 3 november a.s. en u ontvangt uw logo gratis op elke letter (Daarna 0,50 per logo). Levering in overleg.

 

Relatiegeschenken