slide3

Ontdek het voordeel
van online bestellen:

checkVoor 23.59 uur besteld,
morgen in huis

checkBezorgen in Gouda,
Waddinxveen, Boskoop e.o.

checkAfhalen in één van
onze zes winkels

checkVeilig betalen met iDEAL

webshop

Relatiegeschenken Feestdagen

Kies voor kwaliteit

Verrast u uw klanten en medewerkers in december met een smaakvolle traktatie? Kiest u dan voor kwaliteit?
Voor onze boterletter, kerstkrans en kerststol gebruiken wij pure ingrediënten en eigen recepturen. Wij bakken op de dag van levering. Verser kan niet, direct uit onze eigen banketbakkerij in Waddinxveen.

Gratis bedrijfslogo op uw boterletter, kerststol of kerstkrans

Bestel voor 18 november uw boterletters of kersttraktaties en wij plaatsen uw logo gratis op elk product (bij bestellingen van 10 producten of meer).Na deze datum rekenen wij per logo 0,50 cent per product.

Actueel aanbod relatiegeschenken voor de decembermaand

Bekijk onderstaand het actuele aanbod relatiegeschenken. Om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te ontvangen, neem dan contact op met Jan Anker, eigenaar van Banketbakkerij de Vlaam, via telefoonnummer 0182-63 99 87 of via ons contactformulier.

Producten op maat

Boterletters maken we van A tot Z en in sommige gevallen zelfs in de vorm van uw logo. Of wilt u uw logo liever in chocolade? Een bijzonder cadeau van speculaas? Geen vraag is ons te gek. Onze banketbakkers denken graag met u mee over de mogelijkheden van een traktatie op maat, inclusief vervoer en houdbaarheid. Bespreek met ons de mogelijkheden.

Ervaringen

Elk jaar in oktober verrassen wij bedrijven in de buurt met amandelstaaf of boterletter. Onze banketbakkers zijn trots op de vele complimenten die we dan terugkrijgen. Hier een greep uit de reacties: "Smaakt naar meer!", "Heerlijk opgepeuzeld", "Helemaal goed", "Goed vol van smaak"

Het Patisserie College

Om de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze producten te waarborgen is Banketbakkerij de Vlaam lid van het Patisserie College (voorheen Heerlijk & Heerlijk). Dit exclusieve gezelschap van betere banketbakkers bestaat uit circa 80 banketbakkerijen in Nederland.


Op zoek naar een leuk geschenk voor uw klanten of medewerkers voor Sinterklaas? U kunt bij ons een Sinterklaaspakket voor elk budget samen laten stellen met verschillende sinterklaasproducten uit eigen banketbakkerij. Verwen uw medewerkers en relaties met een heerlijk relatiegeschenk.  Laat pakjesavond maar komen!

Wij maken elk jaar Sinterklaaspakketten op maat voor verschillende bedrijven. De prijs, levering en manier van verpakken gaan in overleg. Een chocoladeletter of amandelstaaf in het pakket kan eventueel voorzien worden van uw bedrijfslogo.

Bijvoorbeeld een leuk ingepakt Sinterklaaspakket t.w.v. 19,95 met:

  • Chocoladeletter
  • Amandelstaaf
  • Zakje pepernoten
  • Sint en Piet chocolaatjes

 

De Vlaam komt regelmatig over de vloer bij bedrijven en instellingen. Wij leveren heerlijke producten voor een betaalbare prijs bij feestelijke gelegenheden. Ook voor relatiegeschenken bent u bij De Vlaam aan het juiste adres. Maak indruk op uw klanten of personeel met een heerlijke attentie op het juiste moment. Heeft u speciale wensen? Wij denken met u mee over het vervoer en de houdbaarheid van het cadeau. Bovendien zijn onze producten op maat te maken en te voorzien van uw bedrijfslogo. Om de mogelijkheden te bespreken, neem direct contact op met Jan Anker, eigenaar van Banketbakkerij de Vlaam, via telefoonnummer 0182 639987.

Mmmmm... een overheerlijke letter van banket! Gemaakt met roomboter en zuivere amandelspijs.

Wilt u deze heerlijke boterletters cadeau geven? Wij bakken elke letter naar keuze. En wij bakken de banketletters op de dag van levering, verser kan niet. Bestel voor 18 november a.s. en wij voorzien de letters gratis van uw bedrijfslogo of naam. (Daarna 0,50 per logo per product.) Levering in overleg.

Geen zoetekauw? Liever een high wine dan een high tea? Denk dan aan onze hartige banketproducten. Met liefde én smaak gebakken. Zoals deze overheerlijke saucijzenletter met een korst van roomboter bladerdeeg en gevuld met gekruid gehakt naar eigen recept.

Wilt u deze hartige saucijzenletter cadeau geven? Onze banketbakkers bakken de letters continue op de dagen voor Sinterklaas, zodat uw relatiegeschenk zo vers mogelijk aankomt bij uw klanten of medewerkers. De letter wordt geleverd in een luxe geschenkdoos. We kunnen de saucijzenletter op verzoek ook versieren met uw bedrijfsnaam of logo.

Bestel voor 18 november a.s. en u ontvangt uw logo gratis op elke letter (Daarna 0,50 per logo). Levering in overleg.

 

Onze chocolatiers maken deze heerlijke letters nog zelf. U proeft hun vakmanschap in de heerlijke chocolade. Wilt u deze chocoladeletters cadeau geven? Wij voorzien ze graag van uw logo. Bestelt u voor 18 november a.s.? Dan krijgt u uw bedrijfslogo gratis op elk besteld product (daarna 0,50 per logo). Andere wensen zijn uiteraard ook mogelijk in overleg.

Eigengemaakte chocoladeletters van zachte roomchocolade, met de hand gespoten. Het is mogelijk om de chocoladeletters te voorzien van uw bedrijfslogo. Bij bestellingen voor 18 november a.s. krijgt u het logo van ons! Verkrijgbaar in elke gewenste letter en in diverse smaken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Levering in overleg.

De enige echte roomboter amandelstaaf. Zo lekker proeft u ze zelden!

Wilt u deze banketstaaf cadeau geven? Bestel voor 18 november a.s. en wij voorzien de staven gratis van uw bedrijfslogo. (Daarna 0,50 per logo per product). Levering in overleg.

Speculaasstaaf volgens eigen recept gevuld met zuivere amandelspijs. Dat smaakt naar meer!

Wilt u deze heerlijke speculaasstaaf als relatiegeschenk cadeau geven aan klanten of medewerkers.

Bestel voor 18 november a.s. en wij plaatsen uw logo gratis op elk product (Daarna 0,50 per logo per product).

Verwen uw klanten of personeel met een lekkere traktatie als relatiegeschenk. Een speculaaspop mag op pakjesavond niet ontbreken en je doet er de hele familie een groot plezier mee!

Levering in overleg. Wij bakken op het laatste moment voor u, dus altijd vers!

Verwen uw klanten of personeel met een lekkere traktatie voor pakjesavond! Dit relatiegeschenk wordt door de hele familie goed ontvangen in de decembermaand.

Petit Fours

€ 1,75

Onze petit fours noemen we ook wel logo gebak of receptiegebak. Een fijn gebakje van zachte cake, Zwitserse room en marsepein. Deze petit fours kunnen onze banketbakkers voorzien van uw logo.

Minimale bestelling 10 stuks. Bedrijfslogo meerprijs 0,25.

Tip: Presenteer de petit fours direct vanuit de koeling.

Traditionele krans met een korst van echte roomboter, gevuld met zuivere amandelspijs en versierd met meegebakken amandelspijs.

Wilt u deze kerstkrans cadeau geven? Onze banketbakkers bakken de kransen continue op de dagen voor kerst, zodat uw relatiegeschenk zo vers mogelijk aankomt bij uw klanten of medewerkers.

Bestel voor 18 november a.s. en wij voorzien de kranzen gratis van uw bedrijfslogo. (Daarna 0,50 per logo per product). Levering in overleg.

Voor onze kerststollen gebruiken we de beste ingrediënten en dat proeft u! Roomboter, zuivere amandelspijs, noten en vruchten. Elk plakje is een gebakje!

Wilt u dit kerstbrood cadeau geven? Onze banketbakkers bakken de stollen continue op de dagen voor kerst, zodat uw relatiegeschenk zo vers mogelijk aankomt bij uw klanten of medewerkers.
De stol wordt geleverd in een luxe geschenkdoos. De stol kunnen we op verzoek ook versieren met uw bedrijfsnaam of logo. Kies hiervoor onze middelmaat (ca. 650 gram) of grote stol (ca. 900 gram).

Bestel voor 18 november a.s. en u ontvangt uw logo gratis op elke stol (daarna 0,50 per logo). Levering in overleg.

Kerststol

€ 11,50

Voor onze kerststollen gebruiken we de beste ingrediënten en dat proeft u! Roomboter, zuivere amandelspijs, noten en vruchten. Elk plakje is een gebakje!

Wilt u dit kerstbrood cadeau geven? Onze banketbakkers bakken de stollen continue op de dagen voor kerst, zodat uw relatiegeschenk zo vers mogelijk aankomt bij uw klanten of medewerkers.
De stol wordt geleverd in een luxe geschenkdoos. De stol kunnen we op verzoek ook versieren met uw bedrijfsnaam of logo. Bestel voor 18 november a.s. en u ontvangt uw logo gratis op elke stol (daarna 0,50 per logo). Levering in overleg.

Traditionele krans met een korst van echte roomboter, gevuld met zuivere amandelspijs en feestelijk versierd met bigarreaux en amandelen.

Wilt u deze kerstkransen cadeau geven aan uw klanten of medewerkers? Onze banketbakkers bakken de kransen continue op de dagen voor kerst, zodat uw relatiegeschenk zo vers mogelijk aankomt bij uw klanten of medewerkers. De kerstkrans wordt geleverd in een luxe geschenkdoos.

Bestel voor 18 november a.s. en wij voorzien de kerstkransen gratis van uw bedrijfslogo. (Daarna 0,50 per logo per product.) Levering in overleg.

Kerststaaf

€ 5,95

Kerststaaf met een korst van echte roomboter, gevuld met zuivere amandelspijs en feestelijk versierd met meegebakken amandelspijs en poedersuiker. Bereid volgens authentiek recept.

Wilt u een kerststaaf cadeau geven? Onze banketbakkers bakken de staven continue op de dagen voor kerst, zodat uw relatiegeschenk zo vers mogelijk aankomt bij uw klanten of medewerkers.

Bestel voor 18 november a.s. en wij voorzien de staven gratis van uw bedrijfslogo. (Daarna 0,50 per logo per product.) Levering in overleg.

Kerststaaf met een korst van echte roomboter, gevuld met zuivere amandelspijs en feestelijk versierd. Wilt u een kerststaaf cadeau geven? Wij bakken ze op het laatste moment voor u, verser kan niet! Bestel voor 18 november a.s. en wij voorzien de staven gratis van uw bedrijfslogo. (Daarna 0,50 per logo per product). Levering in overleg.

U kunt bij ons het allerlekkerste kerstpakket laten samenstellen gevuld met producten uit eigen banketbakkerij. Neem voor dit heerlijke relatiegeschenk contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf en budget te bespreken.

Voorbeeldpakket:
Luxe doos met middelgrote stol, kerststaaf en kerstchocolaatjes

De Vlaam komt regelmatig over de vloer bij bedrijven en instellingen. Wij leveren heerlijke producten voor een betaalbare prijs bij feestelijke gelegenheden. Ook voor relatiegeschenken bent u bij De Vlaam aan het juiste adres. Maak indruk op uw klanten of personeel met een heerlijke attentie op het juiste moment. Heeft u speciale wensen? Wij denken met u mee over het vervoer en de houdbaarheid van het cadeau. Bovendien zijn onze producten op maat te maken en te voorzien van uw bedrijfslogo. Om de mogelijkheden te bespreken, neem direct contact op met Jan Anker, eigenaar van Banketbakkerij de Vlaam, via telefoonnummer 0182 639987.

Op zoek naar een ander geschenk dit jaar? Geef een Kamphuisen Siroopwafelpakket cadeau! Met een flesje stroopwafellikeur, een pakje van 10 Kamphuisen siroopwafels en een lekkere chocolade wafel. En natuurlijk is dit stroopwafelpakket feestelijk verpakt!

Trakteer eens op een andere eindejaarsgeschenk! Zo maken wij dit jaar ook stroopwafelpakketten met een cadeaukoker met 15 Kamphuisen siroopwafels - de delicatesse onder de stroopwafels! - een grote fles stroopwafellikeur en heerlijke chocoladerotsjes met stukjes stroopwafel.

Ook leuk voor buitenlandse zakelijke relaties!

Relatiegeschenken