Slide background

Kamphuisen winkel

In het centrum van Gouda aan de Markt 69 opent op 9 augustus 2017 de Kamphuisen Siroopwafelwinkel haar deuren voor het publiek. In deze sfeervolle winkel draait alles om de Kamphuisen siroopwafel.

“Het is onze ambitie om de productie van de Kamphuisen siroopwafel terug te brengen naar hartje Gouda, waar het ooit begon.”, aldus Jan Anker, eigenaar van Banketbakkerij de Vlaam en van het in Gouda bekende Kamphuisen siroopwafelrecept. “En om iedereen daarvan te kunnen laten genieten. Dit doen we natuurlijk door het proeven van de wafels, maar ook door van een bezoek aan de bakkerij een echte belevenis te maken”. De winkel komt in het voormalige pand van Banketbakkerij de Vlaam, die recent verhuisd is naar het naastgelegen pand, Markt 70. In de Kamphuisen siroopwafelwinkel kunnen bezoekers terecht voor Kamphuisen siroopwafels, cadeauverpakkingen en andere Goudse lekkernijen. Aan het interieur en uitstraling is veel aandacht besteed zodat de winkel voor zowel het Goudse publiek als de vele toeristen een aanwinst is. De Kamphuisen siroopwafelwinkel wordt een sfeervolle aanvulling op het bestaande winkelaanbod in het centrum.

Op termijn kunnen bezoekers ook terecht in de bakkerij waar de Kamphuisen siroopwafel dagelijks gebakken gaat worden. Jan Anker is in afwachting van de vergunning om dit project verder te realiseren.

Over Kamphuisen en De Vlaam

Kamphuisen Siroopwafels zijn krokante siroopwafels volgens origineel Gouds recept uit 1810. Banketbakkerij de Vlaam is eigenaar van dit authentieke siroopwafelrecept en wil heel Nederland laten genieten van dit authentieke Goudse product. Banketbakkerij de Vlaam heeft zes winkels in Gouda, Waddinxveen en Boskoop.