Banketbakkerij de Vlaam

Banketbakker met ster!

HomeBanketbakker met ster!

Banketbakkerij de Vlaam winnaar van een ster tijdens de 7e editie van Bakker met Ster! #banketbakkermetster

Banketbakkerij de Vlaam uit Gouda is zaterdagavond 21 mei tijdens de feestelijke prijsuitreiking van Bakker met Ster in Hart van Holland in Nijkerk beloond met een ster. De ster is uitgereikt omdat De Vlaam zich onderscheidt door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid. De ster werd overhandigd door Bas Nijhuis, bekende voetbalscheidsrechter.

Na ruim tien maanden van jurybezoeken, weging van cijfers en resultaten, productkeuringen, mysteryshoppers, hygiënecontroles en heel veel puntjes op de i, kwam op 21 mei in Nijkerk eindelijk het verlossende woord. Banketbakkerij de Vlaam mag een ster op hun gevel zetten.

De sterren die jaarlijks door de bakkerijsector worden uitgereikt zijn slechts voor weinige weggelegd. Dit jaar hebben 40 bakkerijen uit heel Nederland één of meerdere sterren behaald. Bakker met Ster is de enige verkiezing die door de ambachtelijke bakkerijsector zelf is opgezet, heeft geen commerciële belangen en meet bijna alle facetten van het vakmanschap én ondernemerschap. En niet onbelangrijk, ook de eigen klanten van de deelnemer hebben hierin een stem.

Een (banket)bakker of patissier met ster heeft daarom niet alleen uitstekende producten en een voortreffelijke service, maar onderscheidt zich ook op alle andere aspecten van het beroep.

“Onze winkel in Winkelcentrum Bloemendaal heeft de ster gekregen, maar we gaan het vieren met al onze winkels. Dit hebben wij tenslotte met ons hele team voor elkaar gekregen. Donderdag, vrijdag en zaterdag vieren wij het feest met onze klanten. Zij hebben meegestemd om deze ster te bemachtigen en daar zijn we ze erg erkentelijk voor”, aldus een trotse Anja Anker van Banketbakkerij de Vlaam.

Op donderdag t/m zaterdag 26 t/m 28 mei a.s. krijgen klanten van De Vlaam een gratis lekkernij bij elke aankoop: twee Kamphuisen Siroopwafels. Bij besteding van 7,50 krijgt de klant een pakje van vijf siroopwafels cadeau en bij besteding van 10,00 euro een verpakking van tien. Daarnaast hebben de banketbakkers van De Vlaam een heerlijk sterrengebakje bedacht: de Vlaamster. Wie meedoet aan de Facebook actie (vanaf donderdag 26 mei) maakt kans op een van de zes dozen met vier Vlaamsters.

Meer informatie op de site van Bakker met ster