Banketbakkerij de Vlaam

Snel gebak bestellen

HomeSnel gebak bestellen

Gebak bestellen kan nu een stuk sneller bij De Vlaam. Op onze ‘Bestel snel pagina’ bestel je snel jouw gebakjes op 1 overzichtelijke pagina.

Voor iedereen die weinig tijd heeft en toch zijn eigen gebakjes wil uitkiezen hebben we een nieuwe bestelpagina, waarop gebak snel besteld kan worden. Op één pagina vind je een compleet overzicht van ons gebaksassortiment en bestelmogelijkheid. Kies het gewenste aantal per gebakje en zet met slechts één klik de door jouw gewenste gebakjes in je winkelwagen.

Voor iedereen die zakelijk besteld en daardoor vaak niet via iDeal kan betalen: De Vlaam biedt vanaf nu ook de mogelijk om af te rekenen d.m.v. overschijving. U ontvangt direct na het voltooien van uw bestelling een digitale factuur. We leveren op de door u gekozen datum, na ontvangst van de betaling d.m.v. overschijving. Zo maken we een traktatie van de zaak nog makkelijker. De Vlaam bezorgt gebak en taart in Gouda, Waddinxveen, Boskoop en omstreken voor een kleine vergoeding, afhankelijk van de bestemming.

Snel gebak van De Vlaam bestellen