Banketbakkerij de Vlaam

Vlaamster winnaars bekend!

HomeVlaamster winnaars bekend!

De winnaars van onze Facebook actie zijn bekend gemaakt. Zij wonnen alle zes een doos met vier nieuwe Vlaamster gebakjes.

Zaterdagavond 21 mei jl. heben wij een ster gewonnen tijdens de feestelijke prijsuitreiking van Bakker met Ster in Hart van Holland in Nijkerk.  De ster is uitgereikt omdat onze we ons hebben onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid. De ster werd overhandigd door Bas Nijhuis, bekende voetbalscheidsrechter. De banketbakkers van De Vlaam hebben zich door dit heuglijke nieuws laten inspireren en een heerlijk sterrengebakje bedacht: de Vlaamster. Een fruitig sterrengebakje met een vulling van mango bavarois, amandelbiscuit en een crunchy van fijngemalen amandel, omhuld in chocolade. We verloten zes dozen van elk vier Vlaamster gebakjes.

Wij zijn hier enorm trots op en willen natuurlijk dat iedereen dit weet! Doe mee aan onze Facebook actie en maak kans op een doos met vier Vlaamster gebakjes.

De actie is inmiddels gesloten en dit zijn de winnaars:

Marjon Hoogeveen / Cees Oudijk / Petra Stigter / Renske van der Haagen / Manon Broere van Beek / Stephanie van der Plas
Neem contact met ons op via Facebook d.m.v. een persoonlijk bericht of bel met de bakkerij: 0182-639987.

Actievoorwaarden:
-Deel ons Vlaamster bericht en Like de pagina van Banketbakkerij de Vlaam. Doe dit tussen 26 en 29 mei a.s.
-Op maandag 30 mei verloten wij zes dozen van elk vier Vlaamster gebakjes. Per winnaar 1 doos. 6 winnaars in totaal.
-We nemen contact op via Facebook. Bij geen reactie binnen twee werkdagen vervalt je prijs en loten we opnieuw, om zo iemand anders blij te kunnen maken.
-De prijs kan enkel afgehaald worden na contact, in een van onze zes winkels in Gouda, Waddinxveen of Boskoop. Dit kan tot en met zaterdag 4 juni.
-Medewerkers van De Vlaam zijn uitgesloten van deelname.

Ga naar de Facebook pagina >>