Banketbakkerij de Vlaam

Actie gratis logo

HomeActie gratis logo

Voor bedrijven hebben we een leuke actie! Bestel uw Sinterklaasproducten vanaf 10 stuks voor 8 november a.s. of uw Kerst-lekkers voor 25 november a.s. en wij plaatsen uw logo gratis* op elk product.

Boterletters op vlaambachtelijke wijze bereid met zuivere amandelspijs en 100% roomboter. Heeft u al geproefd hoe lekker dat is?

Vlaambachtelijk staat voor het gebruik van pure ingredienten, eigen recepturen en gebakken op de dag van levering, vers uit onze eigen bakkerij in Waddinxveen. Als u voor 8 november a.s. bestelt, plaatsen wij gratis uw bedrijfslogo op elke boterletter, amandelstaaf of chocoladeletter. Kerstkranzen en stollen met gratis logo geldt voor bestellingen geplaatst voor 25 november a.s.

Bestellen kan via onze webshop of bel met Jan Anker, 0182-639987.

*Actievoorwaarden:

-Gratis logo t.w.v. 0,50 op elk besteld product voor bestellingen vanaf 10 producten per artikel.
-Om van de actie gebruik te maken ontvangen wij de Sinterklaasbestelling voor of op 8 november a.s. Voor Kerstbestellingen houden we 25 november aan.
-Formaat logo afhankelijk van het product.
-Na 8 november geldt een prijs van 0,50 per logo voor Sinterklaasproducten. Na 25 november geldt een prijs van 0,50 per logo voor Kerstproducten.

Producten op maat

Heeft u speciale wensen ten aanzien van een van onze banketproducten of heeft u zelf een goed idee? Bespreek met ons de mogelijkheden. Boterletters maken we van A tot Z en in sommige gevallen zelfs in de vorm van uw logo.
Wij denken ook graag met u mee over het vervoer en de houdbaarheid van het cadeau. Bovendien zijn onze producten op maat te maken en te voorzien van uw bedrijfslogo. Bekijk onderstaand het actuele aanbod relatiegeschenken.

Direct antwoord

Om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te ontvangen, neem dan contact op met Jan Anker, eigenaar van Banketbakkerij de Vlaam, via telefoonnummer 0182-63 99 87 of via ons contactformulier.

Heerlijk & Heerlijk

Om de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze producten te waarborgen is Banketbakkerij de Vlaam lid van Heerlijk & Heerlijk. Dit exclusieve gezelschap van betere banketbakkers bestaat uit circa honderd banketbakkerijen in Nederland.

Bedrijven bestellen hun lekkers voor december direct in onze webshop