Banketbakkerij de Vlaam

Vlaambachtelijk

HomeVlaambachtelijk

Naast de aandacht die uitgaat naar het bereiden van smakelijke banketproducten, stoppen de banketbakkers van De Vlaam veel tijd in ontwikkeling. Ze zijn nieuwsgierig naar pure grondstoffen en gedreven om terug te gaan naar de basis. Dit leidt tot smakelijke producten en zorgt voor meer voldoening en werkplezier in de banketbakkerij.

Om de kwaliteit van ons product te waarborgen werken we met 5 kernwaarden:

Vreugde

De een koopt iets lekkers omdat er iets te vieren is. De ander koopt iets lekkers en maakt daar thuis een feestje van. Voor ons zit plezier hem in het samen maken van heerlijke creaties. Dat plezier willen we delen.

Vertrouwd

Soms moeten dingen gewoon smaken zoals ze horen te smaken. Zoals je al jaren gewend bent. Smaken die je meenemen naar je verleden. Vertrouwd en volmaakt.

Verrassend

Neem jezelf eens op avontuur en ervaar hoe onze bakkers zich creatief uitleven. Er is altijd wel iets nieuws te proeven bij De Vlaam. Smaakverrassing gegarandeerd!

Vakmanschap

Achter alles wat onze bakkerij verlaat zit een schat aan ervaring en generaties vakkennis. Dat zie je, dat ruik je en dat proef je.

Verantwoord

Wij selecteren zelf alleen de beste ingrediënten. Puur natuur en liefst uit onze eigen streek. Daar kan iedereen van genieten. Een paar successen delen we graag;

Cake en kapsel (basis voor taarten) bereid met pure ingrediënten, zonder gebruik van mixen.
De vruchtenmoes wordt in eigen bakkerij bereid met fruit van het seizoen.
Gele room (pudding) wordt op ambachtelijke wijze gekookt, met melk van de boer uit Waddinxveen, waardoor het recept van gele room glutenvrij is.
Uiteraard worden alle producten van Banketbakkerij de Vlaam zijn met de grootste zorg en toewijding bereid. En heeft ieder product zijn unieke en eigen samenstelling.